De leukste kadootjes door de brievenbus

cadeautjes, kadootjes door de brievenbus

De leukste kadootjes door de brievenbus!

Leuke cadeautjes voor jezelf maar nog veel leuker om een ander cadeau te geven.
Een kadootje voor een verjaardag, een geboorte, nieuwe baan of een nieuwe woning. Of misschien juist wel een opkikkertje, een bedankje of zomaar iets liefs. Er is altijd wel een reden te bedenken om iemand te willen verrassen!

Zeker in deze periode dat we niet zomaar even bij elkaar op bezoek kunnen. Niet zoals we gewend zijn een verjaardag of een feestje kunnen vieren. Daarom is het nu extra belangrijk om aan elkaar te denken, te laten weten dat we hun niet zijn vergeten! De knuffel die we momenteel niet aan oma & opa kunnen geven. Of bij de vriendin die net is bevallen en niet op kraambezoek kunnen gaan.
Natuurlijk wil je dan toch een leuk kadootje geven. En dat kan nog steeds…. wij hebben leuke kadootjes die door de brievenbus gaan.

Van brievenbus post wordt iedereen blij!

Het voordeel van een cadeautje door de brievenbus is dat de ontvanger op dat moment niet thuis hoeft te zijn. Dus bij thuiskomst ligt er een leuke verrassing op de deurmat. En het is ook nog leuk voor de verzender want je betaald minder verzendkosten voor een brievenbuspakketje.

houten wenskaart een hele dikke knuffel, handcreme met naam, handcreme mama, cadeau moederdagcharm for you opa & oma, bedel opa en oma, hanger opa en oma, cadeau opa, cadeau oma, jullie zijn de allerliefste opa en oma van de hele wereldkussenhoes hart met tekst, kussenhoes met naam, kussenhoes zwart en gouden opdruk

Brievenbus cadeau tip!

* houten wenskaarten
* charms for you, leuke bedeltjes met persoonlijke teksten
* houten onderzetters
* stationary kadosets en kadolabels
* foto cadeaus zoals onderzetters, brillendoekjes, armbanden, muismatten
* kussenhoezen
* rompertjes of babymutsjes

Alle brievenbus cadeautjes die door de brievenbus passen staan nu overzichtelijk bij elkaar.

Verzenden direct naar de ontvanger!

Geef bij het bestellen een ander aflever adres op en wij verzenden het pakketje rechtstreeks naar de ontvanger. Kies voor de cadeau inpakservice en we zullen het cadeautje feestelijk inpakken. Indien gewenst met een persoonlijke groet op een handgeschreven kaartje.
We nemen de boodschap over zoals aangegeven in het daarvoor bestemde tekstvak. Met of zonder afzender is beide mogelijk maar vermeld dit duidelijk bij de boodschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van creatiefenkado.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1456 reviews.