Ruilen & Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. In dergelijke gevallen kun je de bestelling naar ons retourneren*. Wij zullen wel controleren of hier niet meer mee is gedaan dan schriftelijk is voorgeschreven en of de gebruiksinstructies zijn opgevolgd. Wanneer er meer mee is gedaan dan voorgeschreven of de gebruiksinstructies zijn niet juist opgevolgd zullen wij controleren of we het product met waardevermindering retour kunnen accepteren of dat de kosten worden doorberekend. Wanneer je een bestelling wilt retourneren dan heb je na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om dit door te geven. Dit kan als reactie op de ontvangen bestelbevestiging of door het retour formulier per mail naar ons terug te sturen. Na het melden van je retour heb je nogmaals 14 dagen om de bestelling daadwerkelijk terug te sturen. Dit betekend dat de bestelling uiterlijk binnen 28 dagen bij ons retour moet zijn vanaf de ontvangstdatum! We doen ons uiterste best om het volledige orderbedrag vervolgens zo spoedig mogelijk terug te storten (mits wij het product in goede staat retour hebben ontvangen, retour zendingen worden daarom op film vastgelegd bij het uitpakken van het pakket). Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om de verpakking te openen en het product te proberen, dan zullen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed verpakt is. Alle meegeleverde toebehoren en extraatjes dienen mee geretourneerd te worden.

Retourneren

Wanneer je besluit je geld terug te willen is dit uiteraard geen enkel probleem. Je stuurt de artikelen goed verpakt in een goede verzenddoos retour. Nadat het artikel in goede orde door ons is ontvangen zal er zsm tot creditering van het artikel worden overgegaan. Het bedrag van het geretourneerde artikel wordt vervolgens binnen de wettelijke termijn van 14 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer teruggestort. Wel zijn de kosten voor retour zenden van het product voor eigen rekening. Het retourformulier vindt je onderaan deze pagina. Graag het formulier invullen en meesturen met de retourzending. Geef ons mailadres (info @creatiefenkado.nl) door voor de track&tracé mails zodat wij ook weten wanneer we het retour pakket retour kunnen verwachten. Mochten wij niet actueel op de hoogte gehouden worden en hierdoor het bezorgmoment missen en het pakket niet kunnen aannemen, dan zal deze uiteindelijk weer naar je retour komen.)
Retourzendingen worden op film vast gelegd tijdens het uitpakken van het pakket.
Creatief en Kado kan niet aansprakelijk worden gesteld voor retour pakketten die zijn zoekgeraakt of beschadigd zijn in het verzendproces.

Ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Hiervoor kun je per mail, contact met ons opnemen. Dit kan als reactie op de ontvangen bestelbevestiging. Wanneer je een bestelling wilt ruilen dan heb je na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om dit door te geven. Dit kan door het herroepingsformulier per mail naar ons terug te sturen. Na het melden van je retour heb je nogmaals 14 dagen om de bestelling daadwerkelijk terug te sturen. We zullen het artikel als een retour afhandelen. Wij kunnen de bestellingen helaas niet met elkaar verrekenen. Je dient het gewenste artikel opnieuw via de webshop te bestellen. Wel zijn de kosten voor terugzending van het product voor eigen rekening. Het retourformulier vindt je onderaan deze pagina. Graag het formulier invullen en meesturen met de retourzending. Het bedrag van het geretourneerde artikel wordt vervolgens binnen de wettelijke termijn van 14 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer teruggestort. Retourzendingen worden op film vast gelegd tijdens het uitpakken van het pakket. Geef ons mailadres (info @creatiefenkado.nl) door voor de track&tracé mails zodat wij ook weten wanneer we het retour pakket retour kunnen verwachten. Mochten wij niet actueel op de hoogte gehouden worden en hierdoor het bezorgmoment missen en het pakket niet kunnen aannemen, dan zal deze uiteindelijk weer naar je retour komen.)
Creatief en Kado kan niet aansprakelijk worden gesteld voor retour pakketten die zijn zoekgeraakt of beschadigd in het verzendproces.

Producten die uitgesloten zijn: – downloads – gepersonaliseerde artikelen** – maatwerk – intieme of hygiënische goederen – bederfelijke goederen zoals, etenswaren, bloemen, kranten of tijdschriften – gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn **Let op: artikelen die wij op verzoek hebben besteld, producten die zijn gepersonaliseerd of op maat zijn gemaakt zijn hierop een uitzondering en kunnen niet retour worden genomen of worden geruild.
**Een product met naam, eigen tekst, kleurkeuze of foto maar ook kadopapier of kadolint met gewenste aantal meters vallen onder gepersonaliseerd en maatwerk.

Terugbetalingen

Als de retourzending is ontvangen en gecontroleerd sturen we je een mail om te laten weten dat deze is ontvangen. We zullen je dan ook op de hoogte stellen van de goedkeuring en/of afwijzing van de terugbetaling. Als deze is goedgekeurd, wordt de terugbetaling verwerkt en wordt deze binnen de wettelijke termijn van 14 dagen via de betaalprovider retour gestort. Als er via een kadobon is betaald, ontvang je deze waarde ook als bon retour.

Creatief en Kado
Kooiersdijk 7
(loods links op terrein)
7261 RB Ruurlo
Email: info @ creatiefenkado.nl (geef ons mailadres op voor de track&tracé informatie)
Tel: 0612762827
Noteer het volledige adres, de tekst “loods links op terrein” is noodzakelijk voor een goede aflevering!
Niet laten bezorgen bij de buren!!
Let op: bezorging kan alleen op maandag, dinsdag en donderdag 09:00-16:00 uur.

Het formulier voor herroeping kun je hieronder downloaden en daarna printen. Zonder herroepingsformulier kunnen wij een retour niet verwerken.

download herroepingsformulier