Ruilen & Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

In dergelijke gevallen kun je de bestelling naar ons retourneren*. Wij zullen wel controleren of hier niet meer mee is gedaan dan schriftelijk is voorgeschreven en of de gebruiksinstructies zijn opgevolgd.
Wanneer er meer mee is gedaan dan voorgeschreven of de gebruiksinstructies zijn niet juist opgevolgd zullen wij controleren of we het product met waardevermindering retour kunnen accepteren of dat de kosten worden doorberekend. 

Wanneer je een bestelling wilt retourneren dan heb je na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om dit door te geven. Dit kan door het retour formulier per mail naar ons terug te sturen. Na het melden van je retour heb je nogmaals 14 dagen om de bestelling daadwerkelijk terug te sturen.
We doen ons uiterste best om het volledige orderbedrag vervolgens zo spoedig mogelijk terug te storten (mits wij het product in goede staat retour hebben ontvangen, retour zendingen worden daarom op film vastgelegd bij het uitpakken van het pakket).

De retour gestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarde te voldoen.
– het product dient in originele staat te zijn
– incl. originele verpakking en evt. aangehechte labels of (prijs)kaartjes
– ongedragen en onbeschadigd te zijn (uiteraard is passen toegestaan)
– alle meegeleverde toebehoren en extraatjes dienen mee geretourneerd te worden
– behandel het product met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed verpakt is
– stuur het pakket met een track en tracé retour (geef ook de track & tracé code aan ons door)
Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan, wordt de zending als retour geaccepteerd.  

Onderstaande zullen wij als waardevermindering aanmerken.
– het gebruiken of dragen van een artikel (passen is toegestaan)
– herstellen of een poging daartoe
– een gewassen artikel
– niet degelijk verpakte artikelen
– een beschadigd artikel
– het ontbreken van een toebehoren of extraatje in het pakket.

1. Retourneren.

Wanneer je besluit je geld terug te willen is dit uiteraard geen enkel probleem.
Je stuurt de artikelen goed verpakt in een goede verzenddoos retour. Nadat het artikel in goede orde door ons is ontvangen zal er zsm tot creditering van het artikel worden overgegaan. Het bedrag van het geretourneerde artikel wordt vervolgens binnen de wettelijke termijn van 14 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer teruggestort.
Het retourformulier vindt je onderaan deze pagina. Graag het formulier invullen en meesturen met de retourzending.
Retourzendingen worden op film vast gelegd tijdens het uitpakken van het pakket.

2. Ruilen.

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Hiervoor kun je per mail, contact met ons opnemen. Dit kan als reactie op de ontvangen bestelbevestiging. 
Wanneer je een bestelling wilt ruilen dan heb je na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om dit door te geven. Dit kan door het herroepingsformulier per mail naar ons terug te sturen. Na het melden van je retour heb je nogmaals 14 dagen om de bestelling daadwerkelijk terug te sturen. We zullen het artikel als een retour afhandelen. Wij kunnen de bestellingen helaas niet met elkaar verrekenen. Je dient het gewenste artikel opnieuw via de webshop te bestellen. Wel zijn de kosten voor terugzending van het product voor eigen rekening. Het retourformulier vindt je onderaan deze pagina. Graag het formulier invullen en meesturen met de retourzending. Het bedrag van het geretourneerde artikel wordt vervolgens binnen de wettelijke termijn van 14 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer teruggestort. 
Retourzendingen worden op film vast gelegd tijdens het uitpakken van het pakket.

Je dient ten alle tijden een track & tracé code aan ons door te geven.
Creatief en Kado kan niet aansprakelijk worden gesteld voor retour pakketten die zijn zoekgeraakt of beschadigd in het verzendproces.

 

*Let op: artikelen die wij op verzoek hebben besteld (geen standaard assortiment of extra aantallen), afgeprijsde artikelen en producten die zijn gepersonaliseerd of op maat zijn gemaakt zijn hierop een uitzondering en kunnen niet retour worden genomen of worden geruild. Etenswaren (zoals snoep of thee) kunnen niet retour worden genomen of worden geruild. 
*Een product met naam, eigen tekst, kleurkeuze of foto maar ook kadopapier of kadolint met gewenste aantal meters vallen onder maatwerk. 

 

Creatief en Kado
Jan Telkampstraat 18
7261 GS Ruurlo
Email: info@creatiefenkado.nl
Tel: 0612762827

 

Het formulier voor herroeping kun je hier downloaden en daarna printen.