Wie is Creatief en Kado

Wie is Creatief en Kado
foto zomervakantie 2018

Hallo

Creatief en Kado is een Kado & Traktatie Shop voor (gepersonaliseerde) kadootjes, (naam) traktaties & uitdeelkadootjes, foto kado’s, inpakken & stationery, tekstborden, textiel bedrukken en veel meer. 

Ik zal me eerst even voorstellen 😉

Ik ben Rianne, 43 jaar en woon samen met mijn vriend Geert en 2 zoontjes Lars (2008) en Lucas (2011) in Ruurlo/Gelderland. 
Eerst even iets over mezelf. Oostenrijk is mijn favoriete vakantieland. Pizza, zuurkool, chocolade en gesuikerd drop vind ik heerlijk. Netflix kijken en wandelen met vriendinnen doe ik graag in mijn vrije tijd. En onze (hobby)dieren vragen sinds kort ook de nodige tijd. (3 katten, 2 konijnen,2  pony’s, kippen en in de toekomst hopelijk ook nog een aantal geitjes en een lieve hond).

Creatief en Kado is ontstaan uit een hobby. En ben er trots op dat ik van mijn hobby, mijn werk heb mogen maken.
In de eerste jaren werkte in tijdens de schooltijden van de kinderen. Waarbij de woensdagochtend mijn eigen momentje was ;-).
Ik werk vanuit huis, de eerste jaren was de zolder mijn domein. Dit betekent dus ook dat ik in de vakantieperiodes minder aan het werk zal zijn en dat het wat langer kan duren voordat je bestelling is afgerond of dat je een reactie ontvangt op een mailtje of appje. 
Sinds we in augustus 2022 zijn verhuisd naar het buitengebied van Ruurlo heb ik mijn werkruimte in de schuur, en werk ik (meestal) op maandag, dinsdag en donderdag. 

Creatief en Kado is een eenmanszaak en ik zal hieronder kort uitleggen hoe ze is ontstaan. In 2005 ben ik door een kennis in aanraking gekomen met het “kaarten maken”. En nu zul je vast denken dat is toch iets heel anders. Dat klopt. Maar dat was wel het begin van het creatief bezig zijn. 
Zo is ‘t Hobbyhuukske ontstaan. Handgemaakte wenskaarten en later kwamen hier ook cadeau enveloppen en cadeau doosjes bij. Ook erg leuk om te maken. Het was niet zo gek te bedenken of voor elke gelegenheid was er wel een doosje of enveloppe te maken. Deze verkocht ik op hobbybeurzen en via internet. Alleen heb ik hier nu geen tijd meer voor. En is dit helemaal verwaterd.

In het voorjaar van 2015 heb ik een snijplotter gekocht om het assortiment papieren kado artikelen uit te bereiden. Ik heb toen voor mijn zoontje als afscheid traktatie van de peuterspeelzaal, sleutelhangers met naam voor de kinderen, een groot tekstbord voor de juffen. Een lunchsetje en schooltas voorzien van naam voor groep 1. En dit was zo leuk om met vinyl en flex te werken. Dat ik me op die kant van kado artikelen ben gaan richten. En werd het dus ook mogelijk om een naam, een eigen gekozen tekst of afbeelding te laten verwerken op een cadeauartikel (denk hierbij oa. aan glas, hout. lijsten, stof) 

Zoveel mogelijkheden, dus tijd voor een nieuwe naam, en per 1 juli 2015 is Creatief en Kado ontstaan.
Originele kado’s met een persoonlijke tint.
Langzaamaan kwamen er meer opdrachten binnen en heb ik het assortiment uitgebreid; oa kraamcadeau’s met naam, cadeau voor haar en cadeau voor hem, traktaties, tekstborden, home-deco en belettering. Maar ook textiel bedrukken ben ik gaan doen. Eerst kleine projectjes zoals een sleutelhanger, keycord of rompertje.
Sinds juli 2016 ben ik in het bezit van een transferpers en is Creatief en Kado uitgebreid met Creatief en Textiel. Je kunt bij mij nu ook terecht voor bedrukkingen op shirts en poloshirts voor een vrijgezellen dag, kermis, tassen, rompers maar ook sportkleding en bedrijfskleding kun je laten bedrukken.
Later ben ik me ook gaan richten op het bedrukken van foto’s en afbeeldingen op verschillende producten. Hiervoor heb ik een speciale categorie in de webshop gemaakt, helaas kan dit niet op alle producten.

Later heb ik een extra naam aan de webshop toegevoegd. Kado & Traktatie Shop
Je kunt bij mij oa terecht voor:
(gepersonaliseerde) kado artikelen
(naam) traktaties & uitdeelkadootjes
inpakmaterialen 
textiel bedrukkingen
foto cadeaus
 
Mocht je een ideeën of vragen hebben stuur me dan gerust een email of WhatsApp bericht.

Met vriendelijke groet, Rianne

Hier vindt je het hele bericht over het ontstaan van Creatief en Kado / Kado & Traktatie Shop.