Traktatie compleet met snoep en een sluitsticker

Sluitsticker ik ben jarig dus ik trakteer, sluitsticker trakteren

Maak jou traktatie helemaal compleet met een snoepje en een sluitsticker!

De categorie complete traktaties hebben we al een hele tijd in de webshop staan. Traktaties die zijn samengesteld uit verschillende uitdeelkadootjes, samengesteld op kleur of een bepaald thema.
Waarbij je kon kiezen om deze los geleverd te krijgen (dus zelf je traktatie inpakken) of kant & klaar geleverd (waarbij wij de traktatie voor je inpakken).

De losse snoepjes en sluitstickers diende je zelf apart bij te bestellen. En daar ging het wel eens mis! Maar dat hebben we nu veranderd!!

We hebben het bestelmenu van de kant & klaar traktaties aangepast!

Bij elke kant & klaar traktatie kun je nu in één bestel handeling het gewenste snoepje en een gewenste sluitsticker mee bestellen. We hebben een nieuwe plugin in de webshop geplaatst, waarbij we extra keuze velden kunnen toevoegen. Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben we deze categorie onder handen genomen.
Hoe handig is dat?
snoep en sluitsticker aan traktatie toevoegen

 

Je geeft eerst aan dat je een snoepje of een sluitsticker wilt mee bestellen. Daarna is er een menu zichtbaar waarin jij jouw gewenste keuze kunt aangeven.

 

 

 

Ook hadden we bij een aantal artikelen de optie staan dat je een snoepje kon mee bestellen. Deze traktaties waren gemaakt met een snoepje erin. Maar aangezien er niet op alle scholen snoep getrakteerd mag worden was het snoepje optioneel, zodat iedereen deze traktatie toch kon bestellen. Standaard werd de traktatie zonder snoep in het winkelwagentje geplaatst. Door het vinkje te zetten bestelde je in één handeling het snoep je mee.
snoep, extra snoepje of sluitsticker traktatie

 

 

 

Deze optie hebben we uiteraard erin gelaten.

 

 

 

 

 

 

Wil je een traktatie met meerdere snoepjes? Dan dien je deze nog wel zelf extra toe te voegen. Helaas kan er nu nog maar 1 keuze gemaakt worden per keuze lijst.
Wil je liever jouw traktatie uitbreiden met een extra uitdeelkadootje. Dat is zeker mogelijk, deze bestel je dan apart mee.

De optie los geleverd of kant & klaar ontbreekt in deze nieuwe opzet uiteraard niet. 

(Onze volgende stap wordt nu om de tekst volledig in het Nederlands in de webshop te krijgen). Zo blij met deze toevoeging dat ik dit alvast met jullie wilde delen. 

De waardering van creatiefenkado.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1502 reviews.
Chat openen
1
Hoi,
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een bestaande order? Stuur dan even een mailtje als reactie op de ontvangen bestelbevestiging!