Inpakservice voor cadeautjes en trakaties

Cadeau inpak service

Wil je een vriend(in), familielid of een collega verrassen met een leuk cadeau of een kadobon van Creatief en Kado? Kies dan tijdens het bestelproces voor de cadeau inpakservice zodat de artikelen feestelijk worden ingepakt.

Creatief en Kado bezorgt je cadeaus waar je maar wilt. Bij de je thuis, op het werk of bij diegene die je wilt verrassen. Wij zorgen ervoor!
In dat geval kun je een ander afleveradres opgeven tijdens de bestelling. Wij zorgen dat de bestelling mooi verpakt op het opgegeven adres bezorgt wordt.
Uiteraard kun je het ook naar je eigen adres laten sturen zodat je zelf het ingepakt en wel cadeau kunt geven.

Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen, dat kan! Deze kun je opgeven in het daarvoor bestemde tekstvak.
Indien gewenst kun je een leuke sticker/sluitzegel mee bestellen.
Wij hebben stickers voor diverse gelegenheden: felicitatie, huwelijk, geboorte, meester en juf, papa en mama, opkikker.
Standaard maken we gebruik van de sticker “kadootje”.
Wij maken met inpakken gebruik van folie, inpakpapier en cadeau zakjes in verschillende kleuren.

Traktatie inpakservice

Heb je een leuke traktatie uitgezocht maar geen zin om deze zelf te moeten verpakken? Kies dan tijdens het bestellen voor de traktatie inpak service en wij zullen de traktatie verpakken.

Geef aan het einde van het bestelproces duidelijk aan hoe je de traktatie wilt verpakken. Standaard zullen wij van elk bestelde artikel, één artikel per traktatie verpakken.
Bestel een leuke sticker mee, dan zullen wij hier de traktatie mee afmaken. Bestel je geen sticker mee dan zal de traktatie standaard aan de achterzijde met een plakbandje worden gesloten.

 

*als de bestelling verzonden moet worden is het niet altijd mogelijk om gebruik te maken van de cadeau service. Soms moet het product zorgvuldig verpakt worden zodat het breukvrij verzonden kan worden. Evt kan ik dan de verpakking wel los mee verzenden zodat je deze zelf na ontvangst kunt inpakken.
* Let op! de gehele bestelling wordt verzonden naar het opgegeven adres.
* sluitzegels kunnen afwijken van de getoonde afbeelding.