Waarom rekenen wij verzendkosten?

pakketten bezorger

Wij rekenen verzendkosten om het eerlijk te houden, we willen de producten voor een zo scherp mogelijke prijs aanbieden. Transparante prijzen en geen extra prijsverhogingen als het niet nodig is.
We kunnen er natuurlijk ervoor kiezen om de verzendkosten door te berekenen in de productprijzen, echter is dit niet eerlijk als je kiest voor de optie bestelling afhalen of meerdere producten tegelijkertijd besteld. Hierdoor betaal je x aantal keer (een deel van) de verzendkosten waardoor je (meestal) duurder uit zou zijn.

Bestellingen worden standaard verzonden met een track&tracé code. Hierdoor kunnen we het pakket volgen, dan weet je als klant wanneer het pakket is verzonden en wanneer je het kunt verwachten. Mocht er een vertraging zijn in het bezorgen dan zijn we daar van op de hoogte. Of mocht er een pakketje kwijt raken, soms gebeurt dit helaas. Dan kunnen we een onderzoek laten instellen.

De pakketdienst bezorgt niet gratis, voor niemand ook niet voor de grote webshops. Daarom rekenen wij de verzendkosten door. Zo kunnen wij blijven bestaan en jou blijven voorzien van de leukste kadootjestraktaties en inpakmaterialen.
De pakketdienst rekent de standaard bezorgkosten, vanaf 2023 komt hier ook een energie toeslag bij. Dit is de prijs die wij aan je doorberekenen. Kies je voor een aangepaste bezorgoptie, dan is deze evt meerprijs voor eigen rekening.
Zo zijn er ook nog extra kosten voor het verzekeren van een pakket en een handtekening voor ontvangst. In de maanden november en december wordt er ook nog een extra piektoeslag ivm de drukte gerekend. Deze kosten nemen wij voor onze rekening.

Wat zijn de verzendkosten?

Een indicatie van de verzendkosten zie je automatisch in het winkelmandje. Tarieven en informatie vindt je op de pagina levering & verzending.
Pakketjes in Nederland worden verzonden als brievenbuspost en pakket. België is standaard pakketpost.
Het is ook mogelijk om de bestelling op afspraak te komen afhalen in Ruurlo, dit is uiteraard gratis.

Een aantal tips om op de verzendkosten te besparen.

 • bestel voor meerdere gelegenheden in 1x
  Heb je meerdere verjaardagen of feestjes in het vooruitzicht. Combineer de verschillende kadootjes tot 1 bestelling zodat je maar 1x verzendkosten hoeft te betalen
 • heb je meerdere kinderen?
  Bestel voor de kinderen alle traktaties in 1x. Je kunt het ook maar beter op tijd in huis hebben, kan een hoop stress schelen 😉
 • bestel samen
  Bestel samen met je zus, vriendin of collega, en je kunt de verzendkosten delen.
 • bestel kleine of platte dingen
  Sommige producten kunnen in een brievenbusdoosje, dan ben je goedkoper uit. Bestel je een groter aantal dan worden de verzendkosten automatisch aangepast naar een pakketprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van creatiefenkado.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1421 reviews.
Chat openen
1
Hoi,
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een bestaande order? Stuur dan even een mailtje als reactie op de ontvangen bestelbevestiging!