Adventskalenders

adventskalender kerst, 12 dagen advenstkalender, inpakken,

Aftellen naar de kerstdagen!

sneak peak adventskalender, inpakkenWe hebben 2 hele leuke adventskalenders met verschillende inpakmaterialen samengesteld. Elk kadootje is met zorg ingepakt en beschikt over leuke inpakmaterialen, dit kan kadopapier zijn, maar ook kadozakjes, kadostickers, kadolabels of andere kadodeco. De kadozakjes zijn zo verpakt dat je ze zelf naderhand nogmaals kunt gebruiken dus eigenlijk ontvang je extra inpakmateriaal ;-).
De adventskalender is een fantastisch kado voor jezelf maar ook erg leuk om kado te geven aan een vriendin, moeder of zus.

Je ontvangt 12 of 24 ingepakte kadootjes voorzien van een nummer, zodat je weet wanneer je welk kadootje mag openen. vanaf 1 december mag je elke dag een kadootje openen (of om de dag bij de set van 12 kadootjes) en op 24 december mag je het laatste kadootje openmaken. Zo is december een echte feestmaand.

Adventskalenders

Adventskalender | 12 dagen
Deze kalender bevat 12 ingepakte kadootjes met verschillende inpakmaterialen geheel in kerstthema.

Adventskalender | 24 dagen
Deze kalender bevat 24 ingepakt kadootjes met verschillende inpakmaterialen. In kerstthema maar ook met basic materialen die je het gehele jaar kunt gebruiken.

adventskalender 24 dagen, inpakset kerst, inpakken    adventskalender kerst, 12 dagen advenstkalender, inpakken,    adventskalender kerst, 12 dagen adventskalender, adventskalender inpakmaterialen

Zelf een adventskalender maken.

Uiteraard is het ook erg leuk om zelf aan de slag te gaan. We hebben verschillende inpakmaterialen die geschikt zijn om een eigen adventskalender te maken.
Denk hierbij aan kadozakjes, jutetouw, labels en knijpers.
Alle materialen vindt je uiteraard in de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van creatiefenkado.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1383 reviews.
Chat openen
1
Hoi,
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een bestaande order? Stuur dan even een mailtje als reactie op de ontvangen bestelbevestiging!