Inpakmateriaal voor je cadeaus

Inpakpapier, cadeau papier

Wist je dat wij ook verschillende inpakmaterialen in de webshop hebben staan?
Als je een leuk cadeautje hebt gevonden voor een geboorte of een leuk kraamcadeautje voor een neefje of nichtje dat pas is geboren. Dan wil je deze natuurlijk ook mooi inpakken. Hoe handig is het dan dat je verschillende inpakmaterialen meteen bij je bestelling kunt mee bestellen!

Er is zoveel leuk inpakmateriaal: kadopapier, cadeau zakjes, krullint of kadolabels, dat het soms lastig is om te kiezen! Vaak hou je vele meters van rollen cadeau papier over of een hele stapel cadeau zakjes die maar in de kast blijven liggen.
Hoe handig is het dan, dat je het inpakpapier en lint per meter kunt bestellen en de cadeau zakjes in kleine aantallen. Zo bestel je alleen wat je daadwerkelijk nodig hebt.
En het leuke is, veel designs zijn onderling ook nog te combineren.

Inpakpapier, cadeau papier
inpakmateriaal, inpakken, kadostickers, kadolint, krullint

Cadeau zakjes

We hebben cadeau zakjes in verschillende maten. Folie blokbodemzakjes en vlakfolie zakjes. Om een cadeautje een luxe uitstraling te geven kun je evt er voorkiezen om het zakje te vullen met confetti, snippers, sizzlepak of veertjes.
Papieren zakjes hebben we momenteel in 2 maten 12×19 cm en 17×25 cm. Met een papieren cadeau zakje kun je op een snelle manier al snel een cadeautje verpakken. Sluit het zakje met een knijper of een leuke sluitsticker.

Sluitstickers

Sluitstickers hebben we in veel verschillende soorten. Voor verschillende gelegenheden, oa verjaardag/traktatie, geboorte maar ook voor verschillende feestdagen.

Inpakpapier

Op moment van schrijven hebben we enkele soorten inpakpapier in het assortiment opgenomen. (30 cm en 50 cm). Deze categorie zullen we de komende periode verder uitbreiden.
Zo hebben we inpakpapier dat geschikt is voor verschillende gelegenheden maar ook gericht op verjaardag of Sinterklaas.
Sommige soorten inpakpapier is dubbelzijdig bedrukt, deze kun je dus aan beide kanten gebruiken. Of pak het cadeau in met een omgeslagen rand. Dit geeft een leuk effect en een luxere uitstraling. Het is dan ook leuk om een kaart achter deze extra strook te steken!
Het cadeau papier bestel je per meter. Zo bestel je hetgeen wat je daadwerkelijk nodig hebt en hoef je geen meters lange stukken papier weg te gooien of te bewaren.

Kadolabels en kaartenkaarten, wenskaarten, tekst kaarten, mini kaartjes

Bestel een leuk kadolabel of kaart mee voor bij het cadeau. Schrijf een leuke en dierbare boodschap op de achterzijde. Dit geeft meteen een extra persoonlijk tintje aan het cadeau.
Bevestig deze met een lintje of stukje touw aan het cadeautje of kadozakje.

 

Op moment van schrijven hebben we nog een beperkt assortiment. Deze zullen we de komende periodes verder uitbreiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van creatiefenkado.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1459 reviews.
Chat openen
1
Hoi,
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een bestaande order? Stuur dan even een mailtje als reactie op de ontvangen bestelbevestiging!