Herkeuring WebwinkelKeur

webwinkelkeur

Creatief en Kado is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur.
Keurmerk webwinkel
Vandaag hebben we bericht ontvangen dat de jaarlijkse herkeuring WebwinkelKeur goed is afgerond. En we hiermee dus nog steeds aan alle eisen voldoen.
Sinds december 2017 is Creatief en Kado door de herkeuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Creatief en Kado voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Creatief en Kado onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Creatief en Kado te kopen.

De waardering van creatiefenkado.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1480 reviews.
Chat openen
1
Hoi,
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een bestaande order? Stuur dan even een mailtje als reactie op de ontvangen bestelbevestiging!