Corona proof trakteren op school

kleurboek traktatie verpakt met rozijntjes

Ook nu is het zeker nog mogelijk om een leuke traktatie te maken.

De regels voor het trakteren wisselen nogal per school. Ook nu tijdens de Corona periode. Op de ene school mag er niet meer getrakteerd worden, op een andere school nog wel maar moet het mee naar huis of het dient verpakt te zijn. Het blijkt wel dat dit nogal lastig is om dan een leuke traktatie te vinden.

De regel die wij vaak tegen komen is dat de traktatie voorverpakt dient te zijn, Dus geen etenswaren waar je als ouder met je handen aangezeten hebt.

Wij hebben een aantal ideeën om je op weg te helpen.

klaparmband met naam in combinatie met een zakje chips
waterijshouder met naam met een invriesijsje
één van onze complete traktaties, traktaties geschikt voor jongens en meisjes in verschillende thema’s.
Bellenblaas XL met naam, doosje stoepkrijt met naam of korte tekst, strandsetje met naam
Kies één van de vele uitdeelkadootjes en stel je eigen traktatie samen.

klaparmband gekleurd met naam     mini strandsetje met naam traktatie     bellenblaas xl, bellenblaas verjaardag, bellenblaas 4 jaar     naam traktatie ijshouders

Wil je niet een traktatie bestaande uit één artikel maar een traktatie bestaande uit meerdere artikelen? Laat deze dan door ons verpakken als traktatie. Het wordt dan feestelijk verpakt in een cellofaan zakje of puntzak. Indien gewenst met een krullintje of een sluitsticker. Klaar om direct uit te delen!

Maak van je traktatie een feestje.hiep hiep hoera neon sticker, hiep hiep hoera sluitzegel, felecitatie sticker

Door deze feestelijk te verpakken in een folie zakje met confetti en een krullintje, of met een leuke sluitsticker passend bij de gebeurtenis.

En bij een traktatie hoort natuurlijk wat lekkers. Kies hiervoor voorverpakt snoep, de meeste snoepje die wij in de webshop hebben staan zijn per stuk verpakt, dus geschikt om momenteel te mogen trakteren.

 

Kies je ervoor om zelf je traktatie te verpakken, was je handen goed met zeep voordat je de traktatie gaan inpakken! En uiteraard niet als je Corona gerelateerde klachten hebt.

Mag er nu niet getrakteerd worden bij jullie op school, kies dan voor een alternatief! Breng zelf je traktatie rond naar al je klasgenoten of laat jouw vriendjes bij jou thuis de traktatie ophalen.
We hebben verschillende traktaties die ook door de brievenbus kunnen.

Maak er samen een feestje van. Maar het belangrijkste is stay safe!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van creatiefenkado.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1553 reviews.