Zomervakantie 2018

Zoals iedereen kijken ook wij weer uit naar het moment dat de zomervakantie 2018 voor de kinderen begint. Geen verplichten, geen ochtendstress meer, geen gehaast naar sport of hobby. Maar gewoon even lekker rustig aan, lekker genieten en weer opladen voor de rest van het jaar.
Heerlijk op vakantie, erop uit of gewoon lekker thuis even helemaal niets.

Uiteraard is dat voor ons niet anders. Heel het jaar zijn we bezig geweest met nieuwe ideetjes bedenken, de webshop en Facebook bijwerken en de mooiste, leukste en bijzonderste opdrachten. En daar zijn we jullie heel erg dankbaar voor.

Vorig jaar had ik voor onszelf 2 weken vakantie ingepland en merkte ik dat dit toch wel erg kort is als je daarvan 10 dagen echt op vakantie bent. Want die ene opdracht moest nog even af en ik had toen nog heel veel andere dingen op mijn to-do-list staan waar ik helemaal niet aan toe ben gekomen.
Dus dit gaan we dit jaar iets anders aanpakken.
Vandaag hebben de kinderen hier vakantie gekregen, dus vanaf nu gaan we al een stapje rustiger aan doen. Je kunt gewoon een bestelling plaatsen maar mogelijk gaat de levertijd hier iets langer van zijn. Spoedopdrachten neem ik nu niet aan.

Vanaf 1 augustus gaan we echt vakantie houden en dan zal ik ook (bijna) geen opdrachten maken. Heerlijk erop uit met de kids, lekker ontspannen en niets doen, de laatste loodjes van de verbouwing afhandelen.

Zelf wil ik deze periode ook gaan gebruiken om mijn werkruimte eens weer goed op te ruimen en iets beter in te richten. Er zijn zoveel nieuwe producten bijgekomen de laatste tijd. Achterstallige administratie weg te werken en om nieuwe ideetjes uit te werken.

Kortom nog heel veel te doen in mijn zo gewenste vakantie.

27 augustus begint hier de school weer en dan gaan we ook weer volop aan het werk. Opdrachten zullen in volgorde van bestellen worden verwerkt.Dan wil ik jullie allemaal een hele fijne zomervakantie 2018 wensen. 

Wil je wat vragen over een product, een bestelling of over de levertijden stuur me dan een email.

Heb jij al gedacht aan een SOS-bandje, ijshouders met naam of een handdoek met naam?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van creatiefenkado.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1503 reviews.
Chat openen
1
Hoi,
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een bestaande order? Stuur dan even een mailtje als reactie op de ontvangen bestelbevestiging!