betalen met iDEAL

ideal betalingen

Hallo

Weer even een berichtje van deze kant op mijn blogpagina. Moet er wel erg aandenken dat ik deze bij houdt 😉  Ik ga proberen om zeker eens per maand een berichtje te schrijven. Maar pin me er niet op vast.

Zoals jullie weten ben ik erg druk geweest met het bouwen van een nieuwe website/webshop. Dit moest gebeuren in de uurtjes tussendoor. Maar sinds een tijdje is mijn nieuwe webshop online. Nog niet alles staat er al in en ben er dus ook nog druk mee bezig. En nu is het ook mogelijk om te betalen met iDEAL. Ik ben erg blij met deze toevoeging.

Kortom ik ben erg blij met mijn nieuwe website en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. 

In de tussentijd zijn er ook heel wat nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd.
oa houten naamblokken, mijlpaalblokken, sport sleutelhangers, houtenkaarten. Ik ben er heel enthousiast over en heb tot nu toe ook al een paar leuke reacties mogen ontvangen.

De agenda voor de komende maand
*30 oktober hobbybeurs in Ruurlo

Ik hoop hier nog een aantal agenda punten bij toe te voegen. Weet je nog een leuke locatie. Ik hoor het graag. 

Groetjes Rianne

Dit bericht werd gepost in Blog en getagt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van creatiefenkado.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 1480 reviews.
Chat openen
1
Hoi,
Kan ik je ergens mee helpen?
Heb je een vraag over een bestaande order? Stuur dan even een mailtje als reactie op de ontvangen bestelbevestiging!