Wie is Creatief en Kado

Creatief en Kado is een eenmanszaak en ik zal hieronder uitleggen hoe ze is ontstaan. In 2005 ben ik door een kennis in aanraking gekomen met het “kaarten maken”. En nu zul je vast denken dat is toch iets heel anders. Dat klopt.

Toen ik mij thuis verveelde na een knie operatie, stelde een kennis mij voor om mijn eigen kerstkaarten te maken voor dat jaar. En eerst dacht ik: “dat is niets voor mij”, uiteindelijk er toch aan begonnen en dat jaar heb ik mijn 1e kerstkaarten gemaakt. Dit vond ik toen zo leuk dat ik steeds meer kaarten ben gaan maken voor verschillende gelegenheden en na een aantal jaren ben ik ook kaarten op bestelling gaan maken voor familie en vrienden. Na vele jaren en kaarten heb ik zoveel kaarten gemaakt dat ik ze ook op hobbybeurzen in de regio en via internet ben gaan verkopen.

En zo is ’t Hobbyhuukske ontstaan. Later kwamen hier ook cadeau enveloppen en cadeau doosjes bij. Ook erg leuk om te maken. Het was niet zo gek te bedenken of voor elke gelegenheid was er wel een doosje of enveloppe te maken. Alleen heb ik hier nu geen tijd meer voor. En is dit helemaal verwaterd.

In het voorjaar van 2015 heb ik een snijplotter gekocht om het assortiment papieren kado artikelen uit te bereiden. Ik heb toen voor mijn zoontje sleutelhangers met naam gemaakt als afscheid traktatie van de peuterspeelzaal, en een groot tekstbord voor de juffen. Een lunchsetje en schooltas voorzien van naam voor groep 1. En dit was zo leuk om met vinyl en flex te werken. Dat ik me op die kant van kado artikelen ben gaan richten. 
Nu is het dus ook mogelijk om een naam, een eigen gekozen tekst of afbeelding te laten verwerken op een cadeau artikel(denk hierbij oa. aan glas, hout. lijsten, stof) 

Zoveel mogelijkheden, dus tijd voor een nieuwe naam, en per 1 juli 2015 is Creatief en Kado ontstaan.
Originele kado’s met een persoonlijke tint.
Langzaamaan kwamen er meer opdrachten binnen en heb ik het assortiment uitgebreid; oa kraamcadeau’s met naam, cadeau voor haar en cadeau voor hem, traktaties, tekstborden, home-deco en belettering. Maar ook textiel bedrukken ben ik gaan doen. Eerst kleine projectjes zoals een sleutelhanger, keycord of rompertje.
Sinds juli 2016 ben ik in het bezit van een transferpers en is Creatief en Kado uitgebreid met Creatief en Textiel. Je kunt bij mij nu ook terecht voor bedrukkingen op shirts en polo shirts voor een vrijgezellendag, kermis, tassen, rompers maar ook sportkleding en bedrijfskleding kun je laten bedrukken.

Ik hoop je te mogen begroeten in de webshop of ergens op locatie tijdens een beurs of markt.
En mocht je een ideeën of vragen hebben stuur me dan gerust een email.

Met vriendelijke groet, Rianne

Wie is Creatief en Kado

Over ons…

Ik zal me eerst even voorstellen.
Ik ben Rianne, 39 jaar en woon samen met mijn vriend Geert en 2 zoontjes Lars (2008) en Lucas (2011) in Ruurlo / Gelderland.