Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je af te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klacht

Stuur ons dan binnen 7 kalenderdagen een e-mail onder vermelding van je ordernummer, waarin je de klacht duidelijk omschrijft nadat de gebreken zijn geconstateerd. Foto’s maken de klacht inzichtelijk voor ons dus het is heel fijn als je die meteen meestuurt. De klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht om een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt er door ons binnen een termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer er een meer uitvoerig antwoord kan worden verwacht.

Indien je je pakket beschadigd heb ontvangen stuur ons dan binnen 7 kalenderdagen na het ontvangen van je pakket een email onder vermelding van je ordernummer, waarin je de klacht duidelijk omschrijft. Foto’s maken de klacht inzichtelijk voor ons dus het is heel fijn als je die meteen meestuurt. Vergeet hierbij niet de staat van de verzendverpakking te fotograferen (zodat wij dit kunnen terug koppelen naar de vervoerder).

Mochten er een fout zijn gemaakt in de bestelling stuur ons dan binnen 7 kalenderdagen na het ontvangen van je bestelling een email onder vermelding van je ordernummer, waarin je de fout duidelijk omschrijft. Foto’s maken de klacht inzichtelijk voor ons dus het is heel fijn als je die meteen kunt meesturen.
Mocht het zo zijn dat de fout aan onze zijde is gemaakt dan zullen wij kosteloos een nieuw product opsturen. In sommige gevallen zullen wij het “verkeerde” product retour vragen. Je ontvangt dan van ons een verzendlabel.
Het product dient dan in nieuw staat bij ons retour te komen. Mocht deze zijn gebruikt of zijn beschadigd dan zullen wij dit als waardevermindering alsnog in rekening brengen.

Klachtenregeling

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor de consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, dan heb je de mogelijkheid om de klacht te laten behandelen door de stichting WebwinkelKeur aangesteld onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel Creatief en kado als de consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaalt dient te worden aan de betreffende commissie.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor de consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.