Coronavirus

Hoe ga ik om met het Corona virus?

De webshop www.creatiefenkado.nl blijft gewoon 24/7 open. Je kunt gewoon je bestellingen plaatsen, je hoeft er de deur niet voor uit!!

Ik blijf de bestellingen gewoon verwerken. Doordat de kinderen thuis zijn zal ik mijn dagritme moeten aanpassen. Het kan dus voorkomen dat je mailtje niet meteen wordt beantwoord, je bestelling later wordt verwerkt of verzonden dat je van ons gewend bent.

Alle bestellingen kunnen momenteel gewoon doorgaan. Het ophalen van een bestelling is op afspraak en alleen contactloos. Betalen kan via de webshop of per Tikkie. Ga je liever niet van huis dan is het ook mogelijk om deze periode je bestelling bij je thuis te laten bezorgen. (alleen binnen de bebouwde kom van Ruurlo).
Contant betalen en Pin is in deze periode niet mogelijk.

Post.NL bezorgt de pakketten nog gewoon.* Al zal dit mogelijk met enige vertraging kunnen zijn, 2 tot 3 werkdagen komt momenteel vaker voor dan de standaard 1 werkdag die we gewent waren.

Momenteel zijn onze leveranciers nog open en worden er nog nieuwe voorraden geleverd. Hopelijk blijft dit zo en kan ik mijn werk blijven uitvoeren.
Wij zullen deze periode niet dagelijks de pakketten verzenden. Ook wij proberen zo min mogelijk van huis te gaan.
Bestellingen zullen zeker 2x per week worden verzonden.

Wat  kan ik voor jullie doen?

Alle bestellingen worden met de grootste zorg gemaakt en ingepakt. Voordat ik aan het werk beginnen en ook tussendoor worden de handen vaak gewassen.

Verjaardagen, jubilea en geboorte blijven gewoon doorgaan. Helaas is het niet mogelijk om momenteel persoonlijk langs te gaan. Wat je wel kunt doen is laten weten dat je aan ze denkt en een cadeautje laten bezorgen. Bestel een leuk cadeau in de webshop, geef een ander verzendadres op. Noteer tijdens het bestellen een persoonlijke boodschap in het vak opmerkingen en wij zullen een kaartje met de bestelling meesturen.

Wil je alvast een traktatie of cadeautje bestellen voor de komende maanden dan zal ik dat zeker waarderen. Op deze manier kan ik de werkdruk spreiden voor als de scholen weer opengaan en het sociale leven weer opgepakt kan worden.
Immers Moederdag, Vaderdag, Juffen & Meester dag en laatste schooldag komen er nog aan!!

Ik wens iedereen veel sterkte in deze tijd. Let op elkaar en zorg voor jezelf en voor een ander.

 

België

Door het sluiten van de PostNL afhaallocaties in België is het niet meer mogelijk om de pakketten te laten verzenden naar een afhaalpunt. Het verzenden naar het huisadres blijft nog wel mogelijk.
Pakket wordt 1x op het huisadres aangeboden. En zal daarna naar ons retour worden gezonden. Houdt hier rekening mee!

 

*op het moment dat PostNL stopt met bezorgen kunnen wij onze pakketten niet meer verzenden. Hierin ben ik dus afhankelijk van PostNL. Uiteraard is het dan mogelijk om je pakket alsnog in Ruurlo te komen afhalen. Of we bewaren je bestelling tot dat we weer kunnen verzenden.
Indien je pakket naar ons retour wordt verzonden zullen wij de verzendkosten voor het opnieuw toesturen doorberekenen.