Corona virus

Hoe ga ik om met het Corona virus?

De webshop www.creatiefenkado.nl blijft gewoon 24/7 open. Je kunt gewoon je bestellingen plaatsen, je hoeft er de deur niet voor uit!!

We blijven de bestellingen gewoon verwerken en verzenden*.

Alle bestellingen kunnen momenteel gewoon doorgaan*. Het ophalen van een bestelling is momenteel alleen op afspraak mogelijk*. Ga je liever niet van huis dan is het ook mogelijk om deze periode je bestelling bij je thuis te laten bezorgen*. (alleen binnen de bebouwde kom van Ruurlo).
Indien gewenst is het ophalen/ bezorgen tijdens de lockdown periodes contactloos. Bestellingen dienen dan vooraf betaald te zijn.
Contant betalen en Pin is in deze periode niet mogelijk voor .

Post.NL bezorgt de pakketten nog gewoon**. Al zal dit mogelijk met enige vertraging kunnen zijn, 2 tot 3 werkdagen komt momenteel vaker voor dan de standaard 1 werkdag die we gewend waren.
Door het vroege sluiten van de winkels kan het zijn dat een PostNL punt ook eerder is gesloten. Hierdoor kan het voorkomen dat de afhaaltijden en bezorgtijden van de postritten wijzigen en dat een pakket later wordt opgehaald of bezorgt bij een PostNL punt.

Momenteel zijn onze leveranciers nog open en worden er nog nieuwe voorraden geleverd. Al kunnen we wel merken dan de voorraden kleiner worden en dat het langer duurt voordat we geleverd krijgen.
Wij zullen deze periode niet dagelijks de pakketten wegbrengen naar de post. Ook wij proberen zo min mogelijk van huis te gaan.
Bestellingen zullen zeker 2x per week worden verzonden.
Parcel shops kunnen gesloten zijn, dus laat een bestelling direct naar een huisadres versturen.

Wat kan ik voor jullie doen?

Alle bestellingen worden met de grootste zorg gemaakt en ingepakt. Voordat ik aan het werk beginnen en ook tussendoor worden de handen vaak gewassen.

Verjaardagen, jubilea en geboorte blijven gewoon doorgaan. Helaas is het niet mogelijk om momenteel persoonlijk langs te gaan. Wat je wel kunt doen is laten weten dat je aan ze denkt en een cadeautje laten bezorgen. Bestel een leuk cadeau in de webshop, geef een ander verzendadres op. Kies voor de cadeau service en geef een persoonlijke boodschap op en wij zullen een kaartje met de bestelling meesturen.

 

België

Door het sluiten van de PostNL afhaallocaties in België is het niet meer mogelijk om de pakketten te laten verzenden naar een afhaalpunt. Het verzenden naar het huisadres blijft nog wel mogelijk.
Pakket wordt 1x op het huisadres aangeboden. En zal daarna naar ons retour worden gezonden. Houdt hier rekening mee!

Wil je alvast een traktatie of cadeautje bestellen voor de komende maanden dan zal ik dat zeker waarderen. Op deze manier kan ik de werkdruk spreiden voor als de scholen weer opengaan en het sociale leven weer opgepakt kan worden.
Immers Moederdag, Vaderdag en einde schooljaar komen eraan. Uit ervaring weten we dat de komende maanden drukke maanden zullen zijn. Bestel dus op tijd!!

Ik wens iedereen veel sterkte in deze tijd. Let op elkaar en zorg voor jezelf en voor een ander.
Stay Safe

* mits ikzelf klachtenvrij blijf, mocht ik positief testen dan stop ik tijdelijk met het verwerken en verzenden van bestellingen. Het ophalen/bezorgen van bestelling vervalt dan tijdelijk.
**op het moment dat PostNL stopt met bezorgen kunnen wij onze pakketten niet meer verzenden. Hierin zijn we dus afhankelijk. Uiteraard is het dan mogelijk om je pakket te komen afhalen of alsnog in Ruurlo te laten bezorgen. Of we bewaren je bestelling tot dat we weer kunnen verzenden.
Indien je pakket naar ons retour wordt verzonden zullen wij de verzendkosten voor het opnieuw toesturen doorberekenen.